IVECO CERTIFIED PRE-OWNED, ET MÆRKE DEDIKERET TIL SALG OG MARKETING AF BRUGTE KØRETØJER CERTIFICERET AF IVECO.

OMFATTENDE INSPEKTION – IND TIL KERNEN

Vores køretøjer gennemgår en række kontroller og inspektioner ved efterlevelse af en fastsat procedure, inden de kommer på markedet. Så selvom vores køretøjer er brugte, kan vores kunder være sikre på at få køretøjer, der ikke kun er i en pålidelig, men også i en perfekt tilstand.

PREMIUM, COMFORT ELLER STANDARD – VI OPFYLDER ETHVERT BEHOV

Hver kunde har forskellige krav – også mht. pris og klargøring af køretøjet. Baseret på deres specifikke karakteristika, som f.eks. alder, kilometerstand og genopbygningsarbejde, opdeles køretøjerne i tre kategorier – PREMIUM, COMFORT og STANDARD – for bedst at opfylde kundernes behov.

FRA GAMMEL TIL NY

Vi anvender kun originale IVECO dele og komponenter til alle reparationer på køretøjerne. Dette sikrer, at køretøjet er godt udstyret til den næste mission med dets nye ejer.

SAMME FORDELE SOM VED ET NYT KØRETØJ

Vores tilbud omfatter yderligere services, som f.eks. garantipakker, der gælder i hele Europa, mobilitetsservices, leasing og finansieringsløsninger. For at få mest muligt for pengene støtter et professionelt team vores kunder med valget af det mest velegnede brugte køretøj i forhold til dets anvendelse.

HELE FORTÆLLINGEN

IVECO CERTIFIED PRE-OWNED findes i mere end 20 lande. For at få mest muligt for pengene støtter et professionelt team vores kunder med valget af den mest velegnede brugte lastbil i forhold til dens anvendelse. Og får du et problem med dit køretøj, er vores gratis servicenummer til din rådighed døgnet rundt. Desuden kan ethvert IVECO værksted tilbyde hurtig og nem hjælp. Alle kunder kan derfor, uanset hvor de befinder sig, nemt finde en kompetent kontakt i nærheden.

IVECO CERTIFIED PRE-OWNED – et komplet udvalg af brugte køretøjer – pålidelighed over tid.